top of page

Psihološki pristup

thumbnail_20211111_141712.jpg

Ono što me je privuklo u psihologiji bila je želja da pomognem ljudima da žive što bolji, kvalitetniji život, život koji je usklađen s njihovim vrijednostima i ciljevima. S obzirom na to da psihičke, fizičke i neurološke bolesti i stanja značajno narušavaju kvalitetu života, vjerujem da ih je vrlo važno ne samo pravilno prepoznavati i dijagnosticirati, već i poznavati suvremene tehnike, terapije te pristupe u psihološkom liječenju i ulozi psihologa u tretmanu istih. 

 

Vjerujem da za primjeren pristup psihičkim, neurološkim i fizičkim stanjima, iz uloge psihologa, treba biti ne samo osobno motiviran i strastven oko tih problema već i koristiti suvremena klinička znanja. 

U Ujedinjenom kraljevstvu završio sam edukacije iz dijagnostike demencija te kognitivne stimulacije demencija i kognitivne rehabilitacije moždanog udara. Također, imam edukacije iz tretmana nesanice, hipersomnije i narkolepsije, noćnih mora, noćnih strahova, mjesečarenja i problema s kontiuniranim korištenjem CPAP uređaja za apneju. 

bottom of page